Bij toenmalig bedrijf Repro De Poel & Co in 1987 begonnen als grafisch werktekenaar. Het ‘ambacht’ nog met de hand geleerd: knippen en plakken van illustraties en teksten! Vergane glorie… Op zoek naar meer uitdaging in 1990 begonnen als werktekenaar en junior ontwerper bij HMA Reclame en Marketing. De computer deed zijn intrede en hier dan ook van begin af aan alle kneepjes van het computer gestuurde ontwerpen en DTP-en onder de knie gekregen. Tijdens mijn tweede zwangerschap in 1996 ben ik het eigen onder­nemer­schap aangegaan. Heb mijn vaste fulltime baan vaarwel gezegd en wist ik het moederschap uitstekend te combineren met mijn werk. Tot op heden nog steeds een ruim, gevarieerd en tevreden kantenbestand. Ik beschik over een breed scala aan contacten: tekstschrijvers, drukkerijen, illustratoren, ICT-ers en fotografen.
Neem contact met mij op als u op zoek bent naar een ervaren ontwerper/DTP-er die haar vak verstaat! Voor het vormgeven van:

 • logo’s en huisstijlen
 • folders en brochures
 • affiches
 • boeken en jaarverslagen
 • (personeels-)advertenties
 • beursstands en tentoonstellingen
 • (gelegenheids-) kaarten
 • websites
 • autobelettering

 • Vernieuwde huisstijl De Heemen

 • Het Bouwhuis gooit het roer om!

 • Tentoonstelling Coendersborg in Nuis

 • Boekomslag

 • Uitnodigingskaart gemeente Bedum