Ik heb ontdekt dat er veel mensen zijn die nog geen schroevendraaier of boormachine in huis hebben. Om deze potentiële klanten van dienst te kunnen zijn heb ik inmiddels een breed arsenaal aan materiaal en gereedschap in mijn VW Transporter liggen. Voor het ophangen van schilderijtjes tot het vervangen van een keukenkraan: zolang het maar geen rigoureuze verbouwingen zijn draai ik mijn hand er niet voor om! Ikea-meubels in elkaar zetten bij studenten, een laminaatvloer leggen bij een jong gezin of een douche-steun monteren bij een oude dame of heer, u zegt het maar. Ook als het onderhoud van uw tuin u allemaal wat te veel wordt: snoeien, gras maaien of verticuteren, onkruid verwijderen, etc., etc.…
…desnoods neem ik het tuinafval voor u mee en voer het voor u af.

SCHILDEREN, binnen en buiten: muren, deuren & kozijnen
OPHANGEN: lampen, spiegels, schilderijen, etc.
LEGGEN: laminaat en zeil
MONTEREN: (Ikea-)meubels
TUINONDERHOUD: grasmaaien, verticuteren, onkruid wieden, heggen en struiken snoeien, kleine boompjes omzagen
OVERIGE KLUSSEN: in overleg

Kortom: allerlei klussen waarvoor ik graag bij u langs kom, tegen een scherp uurtarief. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

  • Wat kun je met oude vloerplanken…?

  • Vloeren lakken in Helpman

  • Tuin in Midwolda

  • Diverse klussen

  • Tuin onderhoud

  • Laminaat leggen

    Laminaat leggen